Vrijeschool Nesselande basisonderwijs is gestart!

Onder de naam Waldorfschool zijn we gestart met één kleuterklas. Bij voldoende aanmeldingen wordt een tweede kleuterklas opgestart.

  • Het is gelukt om ons midden in de wijk Nesselande te vestigen, namelijk in De Kristal (Cypruslaan 400, 3059 XA Rotterdam).
  • De school valt onder het bestuur van de Stichting Samenwerkende Vrijescholen Zuid-Holland (SVZH).
  • Er zal een nauwe samenwerking zijn met het Waldorfhaus (antroposofische kinderopvang, peuterklas en BSO, zie waldorfhaus.nl), dat ook van start gegaan is.
  • Iedere woensdagochtend is er een kijkochtend van 9.00-11.00 uur in de Waldorfschool. Op woensdag 6 december a.s. om 20.00 uur vindt een informatieavond over de Waldorfschool plaats. Locatie: de kleuterklas van de Waldorfschool in De Kristal.
  • Op maandag 13 november is er een workshopavond transparanten maken op school, Cypruslaan 400, Rotterdam.
    Op deze avond kun je je eigen gekozen transparant maken in het thema van Advent, Sinterklaas of Kerst.
    Er liggen verschillende patronen klaar waaruit gekozen kan worden. Je leert verschillende technieken en trucs die nodig zijn om een mooie transparant te maken. Het materiaal wordt verzorgd. We starten om 19.30 uur en zijn rond 22.00 uur klaar. Inschrijven kan via transparanten@gmail.com, de kosten zijn € 13,- p.p. De workshop wordt gegeven door Durk Jan Tabak. Voor een klein voorproefje kunt u kijken op: fb.com/transparanten.

 


Agenda


Bekijk volledige agenda »


Recent nieuws

Website voor kennismaking met de vrijeschool

Er is een website online van de Vereniging van vrijescholen: www.kiezenvoordevrijeschool.nl.

Lees bericht »

Bekijk alle nieuwsberichten »

“Door het vieren van jaarfeesten worden kinderen zich bewust van het jaarverloop en stimuleren we verbondenheid met de natuur.”

Waldorfschool Nesselande