Kinderopvang en BSO

De Waldorfschool Nesselande werkt nauw samen met het Waldorfhaus. Het Waldorfhaus verzorgt de kinderopvang van 0-13 jaar in rust, ritme en reinheid. Binnen het Waldorfhaus werkt men met de antroposofie als grondslag. Het Waldorfhaus Nesselande draagt het keurmerk groene kinderopvang. Een warme, open huiselijke sfeer siert de dagelijkse gang van zaken. Kinderen spelen met natuurlijke materialen, bakken brood, eten vegetarisch en suikervrij er is aandacht voor het individu en spel zoals hoort bij jonge kinderen.

Kunstzinnige vorming, muzikale vorming, buitenspel en het spelen met kosteloos materiaal geven vorm aan de dagelijkse dagbesteding. Het team van het Waldorfhaus Nesselande bestaat uit deskundige krachten met veel werk en levenservaring. Vanuit het kenniscentrum worden ouders en professionals gecoacht in het maken van bewuste keuzes.

Dagelijks geopend van 07:00 tot 19:00

– buitenschoolse opvang (alle scholen)
– peuterochtenden
– dagopvang 0-4 jaar
– ouder/kind ochtenden
– halve dagopvang
– flexibele tarieven
– kinderopvang op maat
– kenniscentrum ecologische pedagogiek

Voor vragen over plaatsing, tarieven en pedagogische werkwijze info@waldorfhaus.nl.

Waldorfhaus
Cypruslaan 400
3059 XA
Rotterdam Nesselande

“Wij werken met het meest kostbare materiaal op aarde: kinderen.”